Over ons

Mettler BV bestaat sinds 1965 en is vanaf het begin een begrip in Schijndel. Bij ons kunt u terecht voor aankoop van gebruikte bedrijfsauto’s, gebruikte auto-onderdelen, auto recycling en de verkoop van uw auto. Mettler biedt u hiermee een ruim aanbod kwaliteitsauto’s en onderdelen voor een betaalbare prijs.

Onze gebruikte bedrijfsauto’s worden schadevrij ingekocht bij erkende dealers en particulieren, voordat deze in de verkoop gaan worden de voertuigen grondig gecontroleerd in onze eigen werkplaats. De auto’s worden altijd verkocht met standaard 1 maand garantie.

Hiernaast zijn we ook nog actief in het recyclen van voertuigen. De demontage voertuigen die binnen komen worden door onze medewerkers professioneel vloeistofvrij gemaakt. De waardevolle materialen worden gescheiden en de onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik worden geëxporteerd naar het buitenland waar deze een 2e leven zullen krijgen. Op onze locatie in Schijndel beschikken we nog over een kleine voorraad gebruikte onderdelen van jonge auto’s, al onze onderdelen zijn via de website te vinden en te bestellen.

Heeft u een occasion of demontage auto te koop? Wij kopen graag uw auto in!
Vul het contact formulier in en we nemen contact op.